во

Готово е, не можам да издржам веќе…

Трпана и се жали на Цвета:

– Готово е, не можам да издржам веќе, решив ќе се разведам од Трпе.

– Дали сакаш да ти најдам добар адвокат?

– Е сега е касно, веќе си најдов еден поштар од Ѓорче.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќе ти дадам 500 денари ако ме однесеш до општинската зграда за 5 минути…

Трпе, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!