во ,

„Госпоѓо, сега 2 саати немојте ништо да јадете!“

Стоматологот:

„Госпоѓо, сега 2 саати немојте ништо да јадете!“

Пациентката:

„Докторе, со вашите цени, 1 месец нема ништо да јадам!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Знаци дека премногу се обидувате да им удоволите на другите

Срцето, притисокот и пулсот ви се во ред… Сега сакам да Ви го прегледам и она нешто…