во

Воспитачке, чизмите се наопаку облечени…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На факултет го прашувам професорот по математика…

Блажо и Фата решиле да собираат пари за одмор…