во

Sine ajde malo uči, ostavi taj telefon…


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač…

PRE BRAKA VS. POSLE BRAKA