во

Она кога си роден баксуз

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа папата во Македонија и на аеродром го дочекува лимузина…

Можеш да ми опишеш како изгледаш?