во

Најдов начин како да ни стасаат пари за на море

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Брат ај напрај ми една спонтана слика…

Доаѓа папата во Македонија и на аеродром го дочекува лимузина…