во

Kako se zoveš?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ќе ти ставам 5 зошто ништо не знаеш!

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač…