во

Умират Американец, Французин и Неготинец и одат кај Господ…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо и Фата решиле да собираат пари за одмор…

Млад инженер му објаснува на својот пријател: Решив да се женам…