во

9 Илустрации кои покажуваат дека младоста дефинитивно е зад вас

Промените во нашите навики, верувања и ставови низ годините се навистина суптилни, па не е ни чудно што не секогаш ги воочуваме.

Сепак, постојат некои промени кои се поочигледни и се јасен знак дека веќе не сме така млади.

Во продолжение девет вакви знаци, низ забавни илустрации:

40-тиот роденден веќе не е така далечен

Буквално сè може да ви предизвика болка – дури и кивањето

Облеката што сте ја носеле пред 20 години повторно е хит

Немате поим кои се новите музичари и не можете да препознаете ниту една понова позната личност

Веќе не можете да изедете пица, хамбургер и помфрит во еден оброк бидејќи знаете дека ќе ви предизвика многу проблеми

Повеќе не го чекате викендот, туку едвај чекате да си одите дома

Почнуваат да ви растат влакна на најчудните места

Веќе не ви е многу грижа дали сте нашминкани

Спиењето е приоритет и поважно од сè

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

8 Бонтон правила кои за многумина се ново откритие

10 Несекојдневни традиции од земјите ширум светот кои ќе ве зачудат