во

8 Ретро вицови што ќе ве вратат во детството и слатко ќе ве насмеат

Време кога полесно си мамевме насмеви и на себе и на другите.

Неколку ретро вицеви:

1. Си биле јателе и тителе. Тителе паднал, кој останал? Јателе.

2. Русокоса среќава полицаец клекнат под автомобил, како го поправа и го прашува:

„Што правиш?“

Тој ѝ вели:

„Се мачам“.

Русокосата му одговара:

„Кога ќе се омачиш ќе може да ми дадеш едно маче?“

3. Си биле две кучиња, едното почнало да се чешка, а другото Словачка.

4. Што е мало црвено оди горе-долу? Домат во лифт.

5. Си биле Мујо и Хасо. Мујо паднал во дупка, а Хасо ни два, ни три, туку пет.

6. Се шетале два акумулатора. Едниот паднал во шахта, а другиот се испразнил од смеење.

7. Мујо и Хасо оделе. Мујо заборавил да дише и умрел.

8. Жан Клод Ван Дам паднал во дупка. Полицацец прашал: „Кој има таму?“ Овој одговорил: „Жан Клод Ван Дам“ и полицаецот му рекол: „Излегувајте сите четворица!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Фотографии докажуваатв дека некои луѓе едноставно не ги следи среќа

13 Фотографии од родители кои сигурно имаат полош ден од вас