во ,

8 Навидум безопасни фрази кои всушност испуштаат отров


Кога сме тажни, потребна ни е поддршка од најблиските. Но, понекогаш премногу охрабрувачките фрази само ги влошуваат негативните чувства. Позитивната токсичност е повик да се игнорираат емоциите, да се намалат неволјите и да се наметне неоснован оптимизам. Некои фрази однадвор може да изгледаат позитивни, но всушност тие предизвикуваат негативни емоции.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Затвор, дрога, насилство: Мрачни тајни за децата на славните

Уметник покажува како би изгледале денес животите на Дизни ликовите и сите можеме да се пронајдеме