во ,

7 женски прашања…

1. Вкусно ли е?
2. Што, 100 евра да не се многу?
3. Што означува овој патен знак?
4. Може ли уште еднаш?
5. Дали овој фустан ме прави дебела?
6. Не ли ти тежи?
7. Малку задоцнив. Не се лутиш, нели?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Никогаш нема да го заборавам моментот кога ја сретнав жена ми во дискотека!

Ало брат, помагај! Компјутерот нон стоп ми се рестартира!