во , ,

6 Илустрации покажуваат зошто студентите и старците се всушност исти?

Понекогаш сме убедени дека возраста прави да бидеме драстично различни, односно една генерација многу да се разликува од друга. Но, некои работи, сепак, колку и да мислиме спротивно, се заеднички за сите.

Така на пример, колку и да мислиме дека студентите и онаа највозрасната генерација се разликуваат, тие имаат и свои сличности.

Токму тоа го покажуваат следниве комични илустрации:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

64 Романтични илустрации покажуваат дека љубовта е во малите нешта

15 Луѓе на кои не им е важно дали светот „гори“ или не