во

50+ сатирични илустрации кои ја отсликуваат темната реалност на нашиот современ свет


Секоја година, човештвото измислува нешто ново. Напредокот никогаш не запира. Меѓутоа, ако внимателно разгледувате, ќе забележите дека всушност најважните проблеми се уште не се решаваат. Овие илустрации за покажуваат тажната страна на модерното општество.

Следна Страница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30+ Смешни илустрации што ја отсликуваат другата страна на нашето општество

Дали знаеш зошто одат по двајца полицајци?