во ,

45-ти ден карантин. Мажот стои до прозорецот, а жената го прашува…


45-ти ден карантин. Мажот стои до прозорецот, а жената го прашува:

– Што правиш бе толку време на прозорецот?

– Се чудам мори, дали да го затворам или да скокнам!?

– Ај скокај, јас ќе го затворам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како ќе го крстите новороденчето?

Зошто си толку тажен бе брат?