во ,

30 Работи кои најмногу нè нервираат, без исклучок


Истражувањата покажуваат дека просечен човек, во текот на еден ден се вознемирува точно 7 пати.

Па, што е тоа што најчесто нè вади од такт сите?

Ова е листа од „само“ 30 работи, а вие дополнете ја во коментари:

1. Наговарање да купиме нешто што не сакаме.


2. Спам од мејлови и пораки.

3. Наметливи продавачи.

4. Нељубезни кориснички служби.

5. Повик на чекање.

6. Сопственици на кучиња кои не си чистат позади нив.

7. Дупки и шахти среде улица.

8. Луѓето кои секогаш го имаат телефонот во раце, а никогаш не креваат.

9. Возачи кои паркираат на две паркинг места.

10. Возење зад мнооогу бавен возач.

11. Чекање во ред.

12. Бавни луѓе на шалтер.

13. Нељубезни купувачи.

14. Гужва.

15. Плаќање на јавни тоалети.

16. Дебелеење кога мислите дека јадете малку.

17. Изгубен мејл во сандачето.

18. Правописни грешки во книгите.

19. Дожд откако го измивте автомобилот или ја пруживте облеката да се суши.

20. Предвидливи текстови, филмови, книги…

21. Нередот кој домашните го оставаат зад себе.

22. Сечење од лист хартија.

23. Луѓе кои „мљацкаат“ и гласно јадат.

24. Кинење на кесите.

25. Оставено ѓубре пред влезна врата.

26. Кога наутро ќе снема кафе/шеќер/млеко.


27. Луѓе кои стојат преблизу до вас и ви дишат во врат.

28. Гласно куцање на тастатура.

29. Заборавање на мобилниот дома.

30. Потрагата по далечинскиот управувач.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

„Шефот ќе ти покачи плата да ми купиш играчки“ – Нови видеа со најслаткото девојче од Србија

Луксузен хотел во Африка, каде апартман чини и до 9.000 евра