во ,

25 Луѓе на кои денот е трипати полош од вашиот најстрашен кошмар

Но, има и луѓе чии такви денови се трипати полоши од вашиот најстрашен кошмар.

Па, кога на нив не им се денот, се случува ова:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

5 Вицови за подобро петочно расположение

21 Луѓе кои освен куќата добија уште нешто плус