во ,

25 Илустрации кои на хумористичен начин го прикажуваат мајчинството


Артистка на забавен начин ги прикажува „тешкотиите“ на мајчинството, мамејќи им насмевки на сите кои имаат мали деца.

Анастасија Ликова има мало синче и совршено добро знае дека не е лесно да се израсне дете. Сепак, таа избира да го направи тоа со доза ведрина која ја внесува во нејзините илустрации, а во кои ќе се пронајде секоја мајка.Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

22 Забавни илустрации во кои ќе се пронајдат оние на кои храната им е слаба точка

5 Прашања кои културните луѓе никогаш не ги поставуваат