во

20+ причини зошто жените живеат подолго од мажите

Иако науката се обидува да најде логични објаснувања за пократкиот животен век на мажите во однос на оној на жените, овие 20 фотографии на некој начин ја поддржуваат ваквата статистичка слика.

Овој работник во перална

Другар ми падна од покрив пред некој ден

Да скокаш јаже од вжештено стакло

Фрли го преку прозор, ќе го пречекам долу

Следна Страница - 2 -

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30+ неверојатни тетоважи кои се премногу перфектни да би биле вистински

Кога немам што да облечам