во ,

20 Mажи кои постигнале неочекувано добри резултати


Постои мислење дека мажите губат тежина и добиваат мускулна маса побрзо од жените. Истражувањата покажуваат дека има одредена вистина во ова: на краток рок, мажите губат тежина побрзо, но по шест месеци диета и вежбање, стапката на губење на тежината кај мажите и жените станува приближно иста. Затоа, и покрај очигледната леснотија, и момците треба да вложат многу напор за да го добијат телото од соништата.

Минус 38 кг за 6 месеци.

„Разликата меѓу фотографиите е 10 месеци. Сега тежам помалку од кога било во последните 20 години“.

„Минус 43 кг. Се чувствувам одлично!”

„Минус 95 кг. Сега имам 38 години и сум во подобра форма од кога било“.


„Изгубив преку 45 килограми за 20 месеци.“

„Пред четири години не можев ни да замислам дека ќе изгледам вака.“

„Мојот напредок (минус 40 кг) за 1 година. Се ослободив од дебелината и зависноста од храна“

„5 години работа на себе. Беше тешко, но вредеше“.

„Минус 53 килограми за 26 месеци“.

„Минус 28 кг. Јас сум многу среќен.”

Минус 41 кг.

„3 години минус 57 килограми“.

„3 месеци разлика. Диетата се нарекува „развод“.“

„Од 130 до 75 килограми за 6 години.“

Плус 13,5 кг за 7 месеци.

„Фотографијата лево е направена на 30 мај, денот кога ми го извадија гипсот. Вистинскиот – на 12 јули“.


Левата слика ја направив пред 4 години, десната денес.

„И покрај тоа што имав подеми и падови во процесот на слабеење, сега сум среќен. Ставив мускул и ја сменив фризурата“.

Минус 13,5 кг за 4 месеци.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15+ Луѓе споделуваат работи од нивните најблиски кои им лазат по нерви

25 Луѓе кои продолжиле да ги следат своите соништа без оглед на се