во

20 Парови кои докажуваат дека вистинската љубов е вечна

Не сите вљубени е предодредени да живеат среќно до крајот на животот, но некои парови сепак успеваат да го најдат клучот за успехот. Со помош на фотографии можете да видите колку се промениле во изгледот, но нивната врска останува силна како и пред многу децении. Фотографиите од различни генерации имаат едно нешто заедничко: способноста да се оживее вербата во љубовта.

1. „Моите баба и дедо на денот на нивната свадба и 65 години подоцна“.

2. Во 6 одделение и на матура.

3. „Моите родители во 1983 и 2019 година“.

4. „Ги убедив моите родители да ја рекреираат нивната 45-годишна свадбена фотографија. Мама го носеше истиот фустан“.

5. „Татко ми со неговата девојка 34 години подоцна“.

6. „Се запознавме во 2 одделение во 1997 година. Разликата меѓу фотографиите е 21 година“.

7. 40 години подоцна.

8. „Моите родители слават 37 години брак“.

9. „Моите баба и дедо 50 години подоцна“.

10. „Мојата сопруга и јас репродуциравме фотографија од нас направена пред 25 години на знаменитост во Сиетл“.

11. „Моите родители на почетокот на нивната врска кога и двајцата имале 15 години и 25 години подоцна“.

12. „Јас и жена ми на денот на нашата венчавка во 1996 година и нашата 20-годишнина во 2016 година“.

13. „Бабa и дедо 64 години подоцна“.

14. „Најкул пар што го познавам. 1972 и 2019 година“.

15. „Моите родители 30 години подоцна“.

16. „Моите родители по нивната свршувачка во 1980 година и на нивната 35-годишнина од бракот“.

17. „Бабa и дедо слават 53-годишнина“.

18. „Моите родители предизвикуваат восхит и по 37 години живот под ист покрив“.

19. „Родителите во 1983 и 2013 година. Ги сакам“.

20. „Бабa и дедо некогаш и сега“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Готово се откажувам! Ќе поднесам оставка и готово – крај со политиката!

Вие бабо зошто не кревате рака, христијански е да им простуваме на непријателите….