во , ,

18 Уникатни работи создадени со љубов кон луѓето

Човечката имагинација и генијалност немаат граници. Сигурно сте помислиле: „Како јас не го измислив!“ Кога ќе забележите нешто толку едноставно, но генијално околу вас. Вакви љубопитни работи наидоа јунаците од денешниот избор.

Панелот за мерачи на гас во трговскиот центар е украсен како подморница.

Оваа тоалетна хартија има дополнителни мини ролни наместо картон.

  • Каде можам да купам? Ставете ме на листа на чекање веднаш!

Во овој ресторан на сметката веднаш се пресметува колку треба да платите за секој од гостите доколку одлучите да ја поделите сметката.

Базен покриен со тепих за играње за децата.

Оваа продавница за колички има имитации на различни тротоари за луѓето да добијат идеја како ќе ги возат количките.

Продавница за гумени патки. Опсегот е неверојатен.

Во оваа продавница има една желка која има навика рано наутро да талка меѓу патеките.

Тука можете да склопите индивидуално пенкало за себе – она ​​што го сакате.

„Во оваа бакалница има тепих на подот.“

  • Леле, тие навистина им веруваат на своите клиенти.

Оваа мини патека со пречки е за да го проверите квалитетот на вашите чевли пред да ги купите.

Датумот на важност на овие шишиња млеко е испечатен со огромен фонт.

Во оваа канадска продавница, висината на попустот директно зависи од тоа колку ладно е надвор денес.

Локалната библиотека направи снешко од книги.

Во пекарницата етикетите на лебот не се направени од пластика, туку од картон. Мал, но чекор напред.

Во овој театар има тепих исто како и во фимот Shine.

Во оваа стаклена градина има писоари во облик на цвет.

Овој хотел во Хонг Конг нуди бесплатен телефон што можете да го користите додека сте во градот. Можете да го користите и како рутер за Wi-Fi.

Паркот има лулашки за лицата со посебни потреби. Тие се достапни за инвалидски колички.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Луѓе чии навики сигурно ќе ви лазат по нерви

11 Кул трендови од раните 2000-ти кои се враќаат на голема врата