во ,

17 Фотографии докажуваат дека децата си живеат во свој свет

Па, погледнете неколку фотки споделени на Reddit кои докажуваат дека децата навистина си живеат во свој свет:

„Спојувалките се комплицирана направа…“

„Брат ми вака гледа YouTube видеа“

„Пред 18 години бев опседнат со путер“

„Ќерка ми се налути бидејќи не ѝ дозволив да стави монети во устата“

„Ќерката ми помогна да го довршам цртежот“

„Мајка ми ѝ даде на ќерката 1 долар. Таа го исече за да направела повеќе пари“

„Син ми не сака да јаде бидејќи во јајцата имало црни дамки. ’Дамките‘ се виљушката“

„Не можев да го убедам син ми дека ова не е мало осило полно со мали оси“

„Денес децата не сакаа да одат во собата бидејќи имало слон во гардероберот“

„Син ми најде бела боја и веднаш си ја декорира кујната“

„5-годишната внука сака зајак, па постави стапица во гаражата“

„Зошто е налутена? Бидејќи не ѝ дозволив да го купи маслото за кое е убедена дека е сок од јаболка“

„Соговорникот ѝ ја спуштил слушалката и сега не сака да зборува со никого“

„Ќерка ми направи украс“

„Синот изел малку од питата и ставил парчиња компир за да ги прикрие трагите“

„Син ми е експерт за играње криенка“

„Сака да ја види Месечината“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Луѓе ги споделуваат маките од животот со цимери и членови на семејството

13 Смешни фотографии во кои ќе се пронајдат сите оние кои се во брак