во ,

17 Примери како се создаваат совршени Инстаграм фотки?

Не е доволно само да имате добар фокус и светлина, мора да имате и добра позадина, да знаете од кој агол е најдобро да фотографирате и како да направите некои интересни ефекти уште при фотографирањето.

Секако, добрата опрема е исто така важен фактор, но често истиот ефект може да го постигнете и со добра камера од телефон, дококу имате малку повеќе искуство и обрнете внимание на сите детали.

Па, ако сакате да интересирате што се случува „зад сцена“ при снимањето на совршени и кул фотки, сега имате можност да видите.

Како изгледа фотографирањето и кој е крајниот резултат, низ објективот на фотографот Brandon Wulfel:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Работи кои ги има во Јапонија, а дефинитивно ни требаат и нам

11 Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-дела