во ,

17 Жени кои ги имаат најдобрите свекрви на светот

Вообичаено е луѓето да не ги сакаат родителите на партнерот. И иако обично зборуваат за свекрви, и младите снаи не ја сакаат безусловно свекрвата. Но, всушност, мајката на сопругот може да испадне прекрасна жена и да стане втора мајка за нејзината снаа.

1. „Мајката на мојот сопруг ми го даде прстенот на нејзината мајка и ми дозволи да го направам по мој вкус. Еве што направив“

2. „Свекрва ми купи исти чанти за двете!“

3. „Јас и мојот сопруг се разболевме и не можевме да одиме во продавница, но неговата мајка ни донесе храна“.

4. „Свекрва ми купи антистрес кревет за нашата мачка“

5. „Свекрва ми ми ги даде своите орхидеи“.

6. „Мојата свекрва ми подари прекрасен златен ѓердан да го носам на свадбата. Нејзиниот прадедо го направил овој украс со свои раце“.

7. „Токму ова го сакав за Божиќ! Ја имам најдобрата свекрва на светот“

8. „Мајката на мојот сопруг ме сликаше со мојот четириножен пријател“

9. „Наскоро ќе имам бебе. Јас и плетев фустан, а идната баба шапка“

10. „Мајката на мојот сопруг подготви вистинска трпеза за да ги нахрани елените. Толку е слатко“

11. „Свекрва ми шиеше и сликаше перница за собата на син ми“.

12. „Мајката на мојот сопруг ми подари маче за роденден. Одиме на ветеринар и наскоро ќе дознаеме дали е момче или девојче“

13. „Свекрва ми ме научи да везам. Еве едно од моите први дела“

14. „Мајката на мојот сопруг има одлична смисла за хумор. Кога пристигнавме дома го најдовме ова во тоалетот“.

15. „Само сакав да покажам какво прекрасно ќебе направи мојата свекрва за нејзиниот внук“.

16. „Свекрва ми сплете кауч за нашата мачка!“

17. „И кажав на свекрва ми дека за Божиќ сакам нешто од убав бренд за козметика“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

21 Луѓе кои освен куќата добија уште нешто плус

16 Убави жени чии години се вистинска мистерија