во ,

16 Моќни илустрации кои ќе ве натераат да размислите за општеството и вашиот живот

Микал Џекан е полски артист кој се прослави благодарение на илустрациите што ја прикажуваат несовршеноста на нашиот свет.

За себе, артистот вели: „Микал Џекан е вашиот нов омилен артист кој сака да создава смешни, гротескни и апсурдни илустрации од луѓе во разни психолошки и социјални ситуации.“

Микал одлично си ја завршил работата, а илустрациите во продолжение ќе ве убедат во тоа:

Дали навистина ви е потребно?

Еден одмор годишно

Хаосот во нашите глави

Нов вид зависност

Перфекционизам

Искушенија

Компулсивното консумирање е полесно за „брендираниот“ мозок

Правда

Дишете длабоко

Модната индустрија денес

Сурова реалност

Насмевни се

Профитот е најважен

Игри за возрасни

Победа

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Браво! Креативен Италијанец ги претвора детските болници во сцени од бајка

9 Работи од кои луѓето треба да се одвикнат и засекогаш да исчезнат