во ,

16 Луѓе на кои очигледно местото не им е во кујна

Кога се работи за готвење, некои луѓе имаат природен талент… за катастрофи во кујната.

Ако мислевте дека е невозможно да ги преварите макароните или да ви истече лебот за време на печење, подгответе се за кујнски грешки на едно повисоко ниво.

Кој и да ги направил овие утки, подобро е да остане подалеку од кујната:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

19 Пред и потоа фотки што покажуваат колку се менува животот откако ќе станете родители

10 Луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот