во , ,

16 Катастрофални фризури што ќе ги полудат искусните фризери

Погледнете неколку смешни фотки од неуспешни фризури, од кои дел се направени од фризери:

„Го замолив тато да ми направи ’андеркат‘. По инцидентот ми рече дека му било страв да не исече многу од косата“

Дело за во уметничка галерија

„Сам си ја потстрижував косата во средно“

„Веќе никогаш нема да ѝ дозволам на баба да ме потстрижува“

Кога не можете да се одлучите за боја

„Мама ме потстрижа и ми направи фризура за фотката на таблото. Оттогаш ѝ немам дозволено да ми ја допре косата“

„Сопругата го однесе синот во салон“

„Отидов кај друг фризер бидејќи кај мојот немаш термин. Му реков дека сакам должина до брадата. Платив 58 долари“

Фризерот малку се заборавил

„Ова чудо ми го направи фризер. Платив 20 долари“

Што фризура е ова?

„Нешто ми беше сомнително, но фризерот ми рече дека е супер“

„Ах, средно“

„Пријателот ми дозволи да го потстрижам“

„Синот проба сам да се потстрижува“

„Првата фотка е пред, втората ја покажав на фризер, а третата е резултат. Многу сум разочаран“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Смешни знаци дека сте типичен Македонец

30 Најчудни работи што ги гледаат на работното место вработените во техничка поддршка