во ,

16 Интересни фотографии кои не можеле да бидат фотографирани во подобар момент


Не мора да бидете професионален фотограф или да имате професионална камера – понекогаш е доволно само да бидете во вистинско време и на вистинско место. Токму на тој начин настанале и овие интересни фотографии – погледнете.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ако мислите дека вашиот ден поминал лошо, погледнете што им се случило на овие луѓе

20 Случаи во кои нешто дефинитивно не било во ред со огледалата