во

15 Фотографии од маки што им се познати на сите родители

Нормално, без разлика на многуте предизвици, секој родител со задоволство би го повторил целото искуство за неговите сакани деца.

Покрај многуте обврски, малите деца ќе ви приредуваат и многу (не)пријатни изненадувања, некогаш и по неколкупати во текот на денот.

А, ова најдобро го покажуваат следниве смешни фотографии споделени од родители:

„Е, ова е реалноста“

„Вчера го најдовме телефонот на сопругата во тоалетот. Не знаевме кое од децата го фрлило таму, но случајно се фотографирало, па го ’фативме‘“

„Седнав на школката, ја затворив врата и моето 2-годишно дете вака ми рече да побрзам“

„Во куќата имаме 5 соби“

„Синот го зеде паричникот на сопругата, ја извади нејзината лична карта и ја стави оваа картичка“

„Сакаше да си игра со лаптопот…“

„Моето синче случајно ме удри со играчката и ми го скрши забот“

„Како да го натерам синот да престане да гризнува од ѕидот?“

„Еве што сè ставил синот во системот за вентилација последниве 6 години“

„Мислеа дека е многу смешно ако глумат дека изгубиле свест“

„Синот буквално ми го изгреба окото со прстот“

„Го мразам тато“

„Децата имале попаметна работа од тоа да ја затворат вратата“

„Мајка ми направи чоколаден колач за мојот роденден. Уште не знам кога синот успеал да стапне во него“

„Кога си дојдов дома, син им беше виолетов. Ми рече дека го обоила сестра му“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Фотографии кои докажуваат дека некои луѓе со сигурност имале полош ден од вашиот

14 Смешни фотографии направени во вистинскиот миг