во ,

15 Ситуации во кои природата се стави во улога на волшебник и ги претвори обичните работи во аномалии

Природата никогаш не може целосно да се разбере. Џиновски полжав, облаци со луд изглед, дрво кое расте во знак СТОП … Да, природата е единствената која одлучува што е нормално, а што не. На нас е само да ги прифатиме работите такви какви што се и да се впуштаме во креативната слава што ни се служи секој ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

5 Најмистериозни народи на светот, вистински факти кои звучат како фикција

10 Фотографии што докажуваат дека гените се чудо