во ,

15 Луѓе на кои не им е важно дали светот „гори“ или не

Секој ден се соочуваме со етички и морални кодови кои го диктираат нашето однесување и не ни даваат да се развиваме како индивидуи, па ќе бидете изненадени колку само животот им е полесен на овие луѓе.

Еве неколку примери:

1. „Ова е Картер. Денес ми тропна на врата да ме праша дали имам банана. Му дадов и си замина.“

2. Оваа стара двојка

3. Старите баба и дедо чиј автомобил се превртел позираат за фотоапаратот додека бабата сè уште е внатре

4. Спајдермен за Христовото раѓање

5. Само продолжете со смеење, ништо друго не е важно

6. Дедото кој најдобро знае да се лади од жештината

7. Оваа постара бабичка во теретана

8. „Летот на мојот пријател му беше откажан“

9. Кога е време за музика, време е само за музика и ништо друго

10. Почекајте да доиграм

11. Нема подобро уживање

12. Бабата која по ниту една цена нема да се помести

13. Јулија го чека својот Ромео

14. Кога се нема каде да се спие

15. Ураган? Каков ураган…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

6 Илустрации покажуваат зошто студентите и старците се всушност исти?

Суровата реалност и храбрите херои во време на коронавирус низ илустрациите на артист од Иран