во ,

15 Луѓе кои сфатиле дека им е потребно малку разубавување за да го прифатат својот изглед

Кога следиме одреден моден тренд, не можеме навистина да се вратиме на гласот од иднината и да ни каже: „Ќе зажалиш за тоа за неколку години.“ Секој мисли дека нивниот нов изглед е неверојатен. На пример, пред неколку години, модните магазини тврдеа дека жените треба да носат многу тенки веѓи и дека мажите не треба да ги обликуваат веѓите – тие мораа да ги одржуваат природни, дури и ако тоа значеше да имаат „гајтан веѓи“. За среќа, времињата се променија, и момците и девојчињата сфатија дека работите што некогаш мислеа дека изгледаат одлично, сега и не се баш најдобар избор.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 Начини да ја победите зимската депресија

10 Секојдневни работи што докажуваат дека Јапонија не е само друга држава, туку друга планета!