во , ,

14 Фото докази дека на жените од словенските земји не им се потребни мажи

Во словенските земји жените се способни за секоја ситница – од туркање автомобил, до носење тешки кеси и товар, градинарство и поправање во домаќинството.

Во некоја од следниве фотки веројатно ќе се препознаете себеси, вашата мајка, тетка, баба, сопруга или сосетка.

Овие ситуации се секојдневие во земјите во околината, па никому не му е чудно да види како жените прават машки работи, додека се жалат дека ништо не им помагаат.

Ситуации во кои жените може да се најдат само на просторите на словенските земји:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Вежбачи во теретана кои живеат во свој свет и не размислуваат што ќе кажат другите

21 Девојки чии обиди за разубавување тргнале во погрешна насока