во ,

14 Фотографии што ќе ве зачудат: Највисокото куче на светот, морков од 1.5 килограми

Од џиновска јагода и џиновски авион до човек од 215 сантиметри стиснат во седиште од економска класа – чудни сцени од светот.

Во светот понекогаш гледаме работи што нѐ оставаат вчудовидени.

Без разлика дали станува збор за големината или уникатноста во некој друг поглед, тоа се глетки што се паметат.

Кога различноста во светот е видлива со голо око:

Зевс – највисокото куче на светот кое некогаш живеело.

Маж висок 215 сантиметри во економска класа во авион.

„Во детството јас и брат ми добивме исти мечиња, но јас си играв малку подолго со моето.“

„Симнав 30 килограми и си ги средив забите.“

Орелот не е толку мал како што изгледа на небото.

Крзно на мачка во лето vs. крзно во зима.

Еден од најголемите авиони на светот во споредба со вообичаените авиони.

Морков од 1.5 килограми.

„Свадбата ме инспирираше драстично да ослабам.“

„Јајца од најмалата птица на светот (Hummingbird) на палмата во мојот двор.“

Џиновска јагода.

Истите чизми некористени vs. користени.

Невообичаено голем бик vs. бикови со нормална големина.

Џиновски зрна град.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Цртежи за секојдневието со скриена порака, која ќе мора сами да ја одгатнете

10 Типови на луѓе кои ви требаат во животот за да бидете среќни