во ,

14 Луѓе кои биле измамени од онлајн продавници

Онлајн купувањето никогаш не било толку популарно како сега, но факт е дека покрај многуте доверливи сајтови, има и онлајн продавници кои ја искривуваат вистината со рекламите за нивните продукти.

Истовремено, честопати настануваат недоразбирања при селектирање на карактеристиките на она што го нарачуваме, па добиваме нешто сосема поразлично од она што сме замислиле.

Во продолжение неколку смешни фотки од луѓе кои биле разочарани од онлајн шопингот:

„Мајка ми плати 100 долари за креветче за кучето“.

„Многу сакав да го пробам новиот сендвич со пилешко…“

„Нарачав 8 палта, но ми пратија палто со големина 8XL“.

„Што нарачав, а што ми пратија“.

„Што нарачав, а што добив. Барем изгледаат убаво“.

„Па… барем направено е од дрво“.

„Кабелот на фотографијата vs. кабелот што го добив“.

„Што нарачав, а што ми испратија“.

„Купував храна од онлајн продавница. Сакав шест банани, но ми испратија шест снопчиња“.

„Барем функционира“.

„Нарачав слушалки, а го добив ова. Што да правам?“

„Уметноста е… субјективна?“

„Нарачав таблет од Amazon, доцнеа со доставата, и на крај го добив ова“.

„Секогаш проверувајте ги димензиите“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Импресивни фотографии кои го прикажуваат светот од нова перспектива

5 Вицови за брачни парови што ќе ве насмеат до солзи