во

13 Фото докази дека некои работи се можни само во Русија

Шетање гуска на врвца, празни клупи, баби што не ги држи место – ситуации кои може да се видат само во Русија.

Русите честопати споделуваат фотки од ситуации кои може да се видат само од нив, а дефинитивно одат во крајности.

Некои се смешни, некои тотално откачени – погледнете дел од работите кои може да се видат само во Русија:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Најдобриот фестивал годинава – „КАУЧела“ – графички дизајнери со инвентивни илустрации за корона вирусот

Пчелата боцка и умира, а свекрвата боцка, боцка, боцка и пак живее вечно – најсмешните вицеви за свекрвите