во

13 Родители кои сигурно имаат полош ден од вас

Велат дека децата се најголемото богатство и иако ова е точно, децата се и најголемиот предизвик.

Додека се мали, тешко дека ќе успеете да им објасните зошто не треба да прават нешто и скоро секогаш си тераат „по свое“.

Неколку родители со мали деца кои сигурно имаат полош ден од вас:

„Мислев дека изгубив 350 долари и три месеци подоцна ги најдов во собата на 4-годишната ќерка“.

„Ќерка ми само ми рече ’Повели тато‘ и ми ги стави овие во џебот. Уште не знам од кое парче мебел ги извадила“.

„Сестра ми по грешка го испрати нејзиниот 11-годишен син на училиште со лименка пиво“.

„Точно еден час ги бараат клучевите што нивното дете ги закопа во песокот“.

„Ќерка ми која има две години го мие лаптопот на татко ѝ бидејќи бил многу валкан“.

Како да познаете дека некој има 3-годишно дете

„Работите што денес ги извадив од звучникот“.

„Педикир за Денот на вљубените од ќерка ми“.

„Во точно овој момент, син ми сфати дека направил грешка“.

„Открив каде моите 3-годишни близнаци ми ги кријат монетите“.

„Ќерката на другарка ми се заглави“.

„Кога си дојдов дома, го начекав син ми како го ’поправа‘ лаптопот“.

„Син ми ја нашол бојата за храна“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога сакате да заштедите на добар мајстор и услугата нема да излезе како што замислувате

13 Онлајн фејлови: Што нарачав VS. Што добив?