во

13 Предмети и играчки од минатото што сигурно ќе ве вратат во детството

Ако на некое дете му покажете некој од предметите во продолжение, најверојатно нема да знае што е тоа, но кај вас сигурно ќе ја разбуди носталгијата.

Ласери, чипичан, магнети, ретро видео игри – сето ова се работи што денес тешко ќе ги најдете, а сигурно сте ги имале како мали.

Дали со ласерот им додевавте на случајните минувачи под вашата тераса?

Се сеќавате на овие гуми, кои не бришеа баш ништо?

Куќичката за кукли за која сонуваше секое девојче

Легендарниот Windows Media Player

Мајка ви се сеќава на нередот што го правеа овие играчки кога ќе се скинат

Сигурно и сега можете да го слушнете звукот што го прават овие магнети

Незаменливиот чипичан

Конзолата на Sony што ни го одбележа детството

Најпопуларната „играчка“ во школските денови

Пишувавме и со технички моливи

Од ерата кога немавме интернет

Ја чувате колекцијата играчки од „киндер јајце“?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Најужасни дизајни на детски игралишта кои некогаш биле направени

9 Фото докази дека ужасно грешиме кога судиме некому според изгледот