во ,

13 Некултурни навики со кои ги нервирате апсолутно сите околу себе


Во автобус, авион, на работа, дома… Кои се навиките со кои ги вадите луѓето од такт?

Со своето однесување често влијаете на расположението на луѓето околу вас. Со некои свои некултурни навики може да ги извадите од такт дури и најтрпелиците луѓе.

Периодов можеби не ги чувствуваме бидејќи сите сме дома, но некои од нив сигурно ве нервирале и вас пред пандемијата.

Низ илустрации кои се некултурните навики со кои ги нервирате апсолутно сите околу себе:

Ставање на рацете на двата потпирачи.

Стоење среде автобус.


Користење на целата тоалетна ролна и не ставање на нова.

Удирање по столицата со ногата.

Возење на велосипед или тротинет по пешачка зона.

Блокирање на патот за никој да не може да помине.

Изнудување на комплимент.

Превртување со очите.

Зборување само за себе и игнорирање што има другиот да каже.

Упорно нудење на храна.

Носење на храна со силен мирис на работа.

Нападно однесување.

Одговарање со прашање на прашање.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Корпи за велосипедисти и уште 14 кул идеи од светот

Џиновска печурка, јапонска краба: 13 работи чија големина ќе ве запрепасти