во

12 Реалистични илустрации за секојдневните проблеми на трудниците

Секоја бременост е различна и уникатна, но некои „маки“ се заеднички за сите трудници.

Силните клоцања на бебето, желбата на непознати лица да го допрат трудничкото стомаче, неможноста да се наведнат за да земат испуштен предмет од подот, честите посети во тоалетот… Во илустрациите на Жана Буланкова ќе се пронајде секоја бремена жена, но и секоја мајка која веќе ги оставила трудничките денови зад себе.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Илустрации докажуваат дека љубовта е во малите моменти

14 Хумористични илустрации на една мајка кои ќе ви го подобрат расположението