во ,

12 Моќни илустрации што ги побиваат стереотипите за жените

Можеби не е така лесно да се одржи вашата самодоверба кога има толку многу двојни стандарди, стереотипи и очекувања. Токму за ова се илустрациите на уметничката Лојни Молнар. Тие се однесуваат на слобода на избор, самоприфаќање, врски и очекувања во кариерата. Тие покажуваат како жените се перципираат од современото општество и каков притисок искусуваат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Мажи кои пораснале брада и неколкукратно го зголемиле својот маженствен изглед

12 Илустрации кои ги кинат на парчиња стереотипите за понежниот пол