во ,

12 Доставувачи кои треба да си дадат отказ од работа

Доставувачите на храна, пијалаци, но и на разни други нарачки, навистина ни го олеснуваат секојдневието и заслужуваат почит за својата работа.

Но, меѓу нив има и исклучоци, кои воопшто не обрнуваат внимание на нарачките и одговорноста им е на ужасно ниско ниво.

Тие не внимаваат како ќе биде донесена нарачката кај вас (дури и кога нема никакви несакани фактори), важно е само да си ја завршат рутата, а клиентите остануваат незадоволни.

Токму такви клиенти објавуваат фотки кои се доказ дека некои доставувачи заслужуваат отказ:

„Да, вака доставуваат пица“

„Благодарам за доставата“

„Очигледно имало некој проблем со витамините за време на доставата“

„Очигледно не можел да ми ја најде куќата па ми ја фрлил нарачката“

„Кршливата нарачка конечно стигна…“

„Некои доставувачи се многу креативни кога ја оставаат пратката“

„На пликот, со големи букви пишува: ФОТОГРАФИИ, НЕ ГИ ВИТКАЈТЕ. Благодарам за доставата…“

„Нарачав скап монитор, а кога доставувачот стигна, немаше никој дома, па импровизирал…“

„Доставувачот ми ја оставил нарачката пред врата и си заминал.  Кога отворив, го видов ова…“

„На диета сум. Чекав да јадам пица цела недела и конечно нарачав. На доставувачот му дадов и бакшиш. Кога ја отворив кутијата, ме дочека хаос…“

„Доставувачот ми донесе винил плоча, но решил да ја остави вака“

„Багетот стигна“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Фотки кои ќе направат да се чувствувате минијатурно

13 Оптички илузии од реалноста – ќе треба да погледнете двапати за да сфатите што се случува