во

11 Фотографии покажуваат што сѐ прават луѓето од досада во изолација?

За многумина не е лесно тоа што периодов мора да бидат дома за да се спречи ширење на корона вирус, па од досадата произлегуваат креативни и смешни активности.

Не смееме да дозволиме духот и расположението да опаднат, мора да останеме силни за да се избориме и да победиме во оваа битка.

Најважно е да избегнуваме излегување надвор, да останеме во домовите и да ги почитуваме мерките, но кога досадата ќе настапи, наместо да очајувате, разбудете ја креативноста.

Овие луѓе се подготвени на сѐ од здодевност, па ќе ви украдат насмевка на лицето:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се сеќавате ли на југословенската “Галаксија”? Овие ретро насловни страници ја прикажуваат балканската визија за иднината

12 Генијалци кои со својата досетливост успеваат да се снајдат во секоја ситуација