во

11 Фотографии кои носталгично ќе ве вратат во безгрижното детство

Ние самите не забележавме како пораснавме и станавме сериозни возрасни луѓе. Сега, наместо да возиме велосипед со пријателите, одиме на работа. А заработените пари не ги трошиме на чоколади и гуми за џвакање, туку на здрава и урамнотежена исхрана. Но, понекогаш навистина сакаме повторно да ја почувствуваме атмосферата на безгрижно детство.

„Само што најдов неотворена гума за џвакање од 2002 година и ќе уживам во неа.“

„Ѓубре за еден, богатство за друг. Само прашав што ќе се случи со сето ова и ја добив кутијата бесплатно“.

„Излегува дека мојата 7-годишна ќерка не знае што е тоа гума за џвакање Турбо. И тогаш се сетив на мојата 20-годишна колекција “.

„Отпакував 15 кутии со моите работи што ми ги испратија родителите и почувствував носталгија“.

„Долги години мислев дека повеќе не се произведува, но денес го најдов во продавница. Бев носталгичен“.

„Направив катче од 90-тите во мојата спална соба.“

„Некој оставил неколку вреќи со стари играчки. Мојата сопруга и јас не можевме да ги одминеме“.

„Што му се случи: ја помина ноќта на дожд, го прегази автомобил… Но, тој сè уште работи.

„Опремив мала гејмерска станица Sega. Кога го најдов мојот син таму, ме обзема носталгија“.

„Ова го најдов во подрумот“.

„Погледнете што игра овој човек во авионот.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Вработени во техничка поддршка ги споделуваат најлудите работи што ги виделе на работното место

20 Луѓе чии навики сигурно ќе ви лазат по нерви