во

11 Урнебесни копии на популарни брендови


Обично тие заменуваат само по некоја буква во името и прават амбалажа слична на оригиналот, со цел да ги намамат купувачите.

А, резултатите можат да бидат навистина смешни.

Неколку копии на популарни брендови што сигурно ќе ве насмеат:

Dave наместо Dove

Nut Master наместо Nutella

Kat Kot наместо Kit Kat

Sammeng наместо Samsung

Fony наместо Sony

Legs наместо Lays

Abibas наместо Adidas

Prognles наместо Pringles

Fashion II наместо Frozen II

Come Kevin наместо Calvin Klein

Cnahel Rapis наместо Chanel Paris

Deats by Nani наместо Beats by Dre

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На повеќе од 30 возила на автопат истовремено им се дупнаа гумите! Случајност или не?

10 Катастрофални фејлови во правење и декорирање торти