во ,

11 уникатни луѓе кои го красат светот со својата автентична убавина

Уникатно пегаво лице или веѓи со различна боја – тоа се малите детали што го прават твоето лице единствено. И ова е навистина бесценето бидејќи на нашиот свет му треба оваа разновидност. Главната работа што треба да ја запомните е да се сакате себе си.

„Овој модел со белег  на нејзиното лице, ги доведува во прашање стандардите за убавина“

„Тука сум да го исполнам твојот ден со пеги!“

„Конечно, јас го прифаќам своето витилиго и белата лента по 16 години обид да го сокријам тоа“.

„Имам различни веѓи и трепки“.

„Јас секогаш го криев тоа, но сега сакам да го споделам својот белег во центарот на моето чело.”

„Витилиго брада“

„Приближувајќи се на првата годишнината од кога првпат забележав дека ми паѓа косата. Учам да се сака себе си! “

„Брадата сега ја достигна својата крајна должина“.

„Порано го мразев носот, но сега тоа е една од моите омилени одлики“.

„Харнам Каур е активистка во борба против силеџиство, позната и како „дама со брада“.

„Овие веѓи се премногу ладни за да се бричат“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Неверојатни факти за познати дела кои ќе си поиграат со вашиот ум

10 Неверојатни факти за познати дела кои ќе си поиграат со вашиот ум