во ,

11 Работи од детството веројатно сте ги заборавиле, но брзо ќе ги препознаете

На овие нешта сигурно не сте помислиле со години, но штом ќе ги видите, веднаш ќе ви стане јасно за што станува збор.

Празни кутии за фотофилмови во кои криевме работи

Видеокасети со вакви хартиени корици

Дополнителни налепници за видеокасети кои никој никогаш не ги користеше

ТВ водичи

Саундтракови од серии на ЦД-а

Кожни и пластични футроли за „Nokia 3310“ (и слични телефони)

Овие лажни мастики „Shock“

Овие звучници кои „предвидуваа“ телефонски повици

Овие линијари со кои никој никогаш не црташе симболи поради кои беа купени

Имавме точно ваков жолт часовник со гуми за џвакање во него

Дали воопшто постоеше соба без вакви карти?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Луѓе кои биле измамени од онлајн продавници

На повеќе од 30 возила на автопат истовремено им се дупнаа гумите! Случајност или не?