во ,

11 Најлоши искуства од перење облека во машина

Не секој може да се нарече домаќин, а и не секоја машина е со добар квалитет. За тоа се доказ овие фотки кои можеби ќе ве потсетат на некого.

Луѓе си ги споделуваат најголемите промашувања што им се случиле при перење облека во машина.

Кое е вашето најлошо исксутво?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Најдобри вицови за Црногорците соберени на едно место

15 Урнебесни Примери Покажуваат Дека Луѓето Во Кина Немаат Поим Што Носат