во ,

11 Илустрации го прикажуваат животот и маките на ниските девојки

Понекогаш ниските девојки имаат потешкотии да се вклопат во светот на луѓето со просечна висина, но има моменти кога токму висината работи во нивна корист.

Тимот на Bright Side создаде илустрации во кои се прикажани моменти од животот на ниските девојки.

Посакуваниот фустан не секогаш ти стои како што очекуваш

Не можеш да бидеш дел од разговорите на високите луѓе

Мора да бидеш креативна и однапред подготвена за забавни настани

… и не постои начин да се подготвиш за сите

Тешко е да се ослободиш од одредени комплекси, дури и кога ќе пораснеш

Не секогаш си поласкана кога луѓето сметаат дека си помлада од тоа што си

На пример, кога сите мислат дека твоето момче е многу постаро од тебе, иако сте на иста возраст

Но, чувствата не можат да бидат контролирани и на крајот на краиштата, не е важно дали сте на иста висина

Ммм, колку е убаво чувството во ситуациите кога висината работи во твоја корист

Дури и кога не можеш самата да се справиш со секоја мала пречка…

… често добиваш помош во моменти кога не очекуваш

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Суровата реалност и храбрите херои во време на коронавирус низ илустрациите на артист од Иран

22 Забавни илустрации во кои ќе се пронајдат оние на кои храната им е слаба точка